Blog

Innovatec için güvenilir ortak

Haftalık Bültenimizi alın ve özel günlük haber uyarıları ayarlayın.

2014 yılında meltblown ve spunbond nonwovenlar için sarım makinesi projelerine başlandı. Spunmelt İşlemi

Innovatec için güvenilir ortak

Bir A.Celli Nonwovens E-Wind Nexus hat içi dilme sarıcı, en son 3,2 metre genişliğindeki spunbond nonwoven üretim hattı için Troisdorf, Almanya'daki Innovatec'e tedarik edildi.

Sarıcı, İtalya merkezli Celli'nin Slittomatic bıçak konumlandırma sistemi ve bitmiş makaralar için otomatik taşıma Lucca ile donatılmıştır ve Alman şirkete tedarik edilecek bir sarıcı serisinin en sonuncusudur.

Innovatec, 1995 yılında Avrupa'nın en modern meltblown ünitelerinden biriyle kuruldu ve şirketin genişleyen portföyü, gıda endüstrisi için sıvı emiciler, hijyen ve medikal sektörleri için elastik dokunmamış kumaşlar ve filtre ortamı gibi ürünleri içeriyor.Şirket, Covid-19 salgını sırasında Avrupa çapında yüz maskeleri için meltblown filtrelerin tedarikinde önemli bir rol oynadı.

A.Celli'nin Innovatec ile ilk projesi 2014 yılında, 1,6 metre genişliğindeki bir Reicofil spunbond hattının Windy özel sıralı dilme sarıcı ile donatılması ve medikal için yeni 1,6 metre genişliğinde meltblown üretim hatlarına hizmet vermek üzere dört sarıcının daha tedarik edilmesiydi. ve 2016 ile 2020 yılları arasında filtrasyon uygulamaları. Bunlar, bitmiş makaraların ve millerin taşınması için bir sistemle donatıldı.

Innovatec teknik direktörü Daniel Jaeger, "A.Celli, üretim süreçlerimizin gereksinimlerini karşılamaya yönelik pratik ve yaratıcı yaklaşımıyla bizi etkiledi" diyor."Tasarım ve makine üretim departmanları son derece anlayışlı ve verimli ve tüm sarıcılar tam olarak ve zamanında tamamlandı.Her şey arkadaş canlısı ve bilgili bir satış departmanı tarafından desteklenir ve koordine edilirken, arka planda hem yerinde hem de çevrimiçi olarak güvenilir bir müşteri hizmeti hızlı bir şekilde sunulur.Fiyat/performans oranı da oldukça makul bir aralıkta ve firma ile uzun yıllara dayanan tecrübemiz, aramızda derin bir güven ve dostluk ilişkisi oluşmasını sağladı.”

Kumaşların yeni Altın Postu

Innovatec, Oerlikon meltblown teknolojisine yatırım yapıyor

AZL, hafif üretim sürücülerini vurgular

Elyaf, tekstil ve giyim sektörleri için iş zekası: teknolojiler, yenilikler, pazarlar, yatırımlar, ticaret politikası, kaynak bulma, strateji...

Bu haftanın önemli hikayeleri, doğrudan gelen kutunuza.İlk bilen sen ol.

Innovatec için güvenilir ortak

Meltblown Nonwoven Kumaş Makinesi © Telif Hakkı Tekstilde İnovasyon.Innovation in Textiles, Inside Textiles Ltd.'nin çevrimiçi bir yayınıdır. PO Box 271, Nantwich, CW5 9BT Birleşik Krallık İngiltere'de Kayıtlı No 04687617